Hogyan lehetek Pénzügyi Tervező?

cheap football jerseys
wholesale jerseys china
wholesale football jerseys cheap
cheap nfl jerseys
cheap jerseys
cheap jerseys china

Regisztrált vagy Minősített Pénzügyi Tervező® csak olyan személy lehet, aki büntetlen előéletű és jelenleg sem folyik ellene hatósági eljárás.

A regisztráció/ minősítés megszerzésének alapja a „4E” ( Education/Oktatás, Examination/Vizsga,Experience/Tapasztalat, Ethics/Etika).

A szakmai tudás elsajátítását akkreditált intézménynél folyó szakmai képzés biztosítja, amely kompetencia elvű vizsgával zárul.

A megszerzett tudást több év – a pénzügyi szolgáltatás területén végzett – szakmai gyakorlattal kell kiegészíteni. A minősítés megszerzésének továbbá feltétele referenciák bemutatása is.

Az oktatás, a sikeres vizsga és a szakmai tapasztalatok megszerzése mellett a Regisztrált vagy Minősített Pénzügyi Tervező® szakembereknek be kell tartania MPTSZ két legfontosabb szabályzatának – az Etikai Kódex és a Működési Szabályzat – alapelveit, és tevékenységét a szabályzatok szerint kell végeznie.

A Regisztrált vagy Minősített Pénzügyi Tervező® szakembereknek rendszeres továbbképzésen kell részt venniük, hogy szakmai tudásuk az aktuális jogszabályi és piaci helyzetnek megfelelő maradjon.